Zoeken naar ik kan ontvangen

Uw zoekactie voor ik kan ontvangen leverde 64 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Travie x 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Opgemaakt travje heeft zin
Ben je een man die graag als top neukt en mij wil laten ondergaan, stuur me dan een mail. Ik kan ontvangen en heb zin in dick.  

Opgemaakt travje heeft zin
18 dagen
Timmie 33 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie wil gepijpt worden?
Wie wil eens lekker mij leegzuigen en kan ontvangen en heeft liefst een gloryhole of soort van. Je kan ontvangen in de bijrt van desselgem of ooigem....;-)  
19 dagen
Cd tje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Vast zusje of sexvriend gezocht
Hallo ben cd man. Ik heb al enkele afspraakjes gehad maar kwam tot de conclusie dat ik niet vlug of niet stijf kwam bij een vreemde man. Ik zou daarom een vaste sexvriend leren kennen om heel regelmatig mee af te spreken en samen leuke tijden te beleven. Natuurlijk iemand die het niet erg vind dat ik niet vlug stijf kom. Mijn clitje zit ook heel veel opgesloten in een kleine peniskooi zoals het een echte sissy betaamd maar kan steeds uitgedaan worden.Als ik klaarkom spuit ik wel veel zaad. Na enkele afspraakjes ben ik ook zeker neukbaar zonder condoom. Zeer veel kan en mag, ook sm en bondage waarbij ik overgeleverd word aan jou fantasien en alles zal moeten ondergaan wat jij wenst kan. Ik kan ontvangen tijdens de week. Wie zoekt ook een vaste leuke sexvriend? Regio ieper diksmuide hygiëne respect en discretie gegarandeerd. Zusjes,meesters of xl geschapen zeker ook welkom.  
19 dagen
Kristof 47 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Zoek ervaring in de wereld van de mannensex
Hallo ik ben kristof en zoek een top met ervaring die kan ontvangen zou graag ervaring opdoen in de wereld van de mannensex en voor de eerste maal anaal genomen worden  
Jonas 34 jaar Antwerpen - Mol
Een vrouwelijke trans voor een date
Hoi! Ik ben Jonas en ben 34 jaar. Ik zou graag eens daten met een vrouwelijke trans! Ik kan ontvangen! Groetjes Jonas  

Een vrouwelijke trans voor een date
Jessica 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ik kan ontvangen in Leuven
Het is lang geleden dat ik ben genomen grweest. Ik heb nu meer vrije tijd en heb terug zin. Ik hou van een daddy die mij neukt en mij zijn sletje maakt (zonder financiële bedoelingen).  

Ik kan ontvangen in Leuven
21 dagen
maagd 58 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
50+CD of TRAV Top gezocht
Ik weet niet of ik het hier kan vinden maar ik probeer toch. Ik zoek een 50+ cd/tv die top is omgeving die uiteraard kan ontvangen ik ben eerder onderdanig ingesteld. Hopen maar Groetjes  
Jepex 37 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Sportieve man zoekt vrouwelijke trav/crosdresser
Hey Ik ben een verzorgde zeer sportieve man van 37 en zoek een super Vrouwelijke trans/trav/crossdresser om lekker klaar te pijpen. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Gewoon afspreken lekker laten pijpen, en je mag me altijd ook pijpen. Je moet volledig geschoren zijn en vooral vrouwelijk zijn. Gezicht opgemaakt of een pet met zonnebril. Zoek een date voor vandaag, enkel sturen met foto zoals ik je ga zien en met je penis  

Sportieve man zoekt vrouwelijke trav/crosdresser
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
sletterige mannelijke transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

sletterige mannelijke transjongen
22 dagen
Toppie 40 jaar West-Vlaanderen - Aalbeke
Jonge tv voor onmiddellijk
Op zoek naar een jonge en gewillige tv. Hier een jong ogende slanke hetero man die eens wil proeven van een jongs slanke tv. Kan ontvangen tot 17u. Zelf ben ik niet roker, 167cm groot en 57kg. Regio kortrijk.  
  1   2   3   4   5   6   7